Kraven på TV ökar


Det modernaste sättet att få digital-TV är via fiber. Du får en skarpare bild, bättre ljud samt tillgång till ett större kanalutbud. Halmstads stadsnät ger dig tillgång till digital-TV och HD-TV från flera olika tjänsteleverantörer.
Du slipper parabol och antenn på taket och får en stabil och säker TV-signal som är oberoende av väder och distribueras genom optisk fiber. Du behöver inte köpa en ny TV, utan det är bara ett nytt och bättre sätt att distribuera TV-signalen. Kapaciteten påverkas inte om någon samtidigt spelar ett krävande spel över Internet eller pratar i telefon hemma.

En TV-mix för alla

I tjänsteguiden finns det något för alla och du väljer efter dina behov. Med IPTV är din TV-box bunden till den tjänsteleverantör som du valt att sluta avtal med och du väljer efter deras bas- och pakettjänster. Pakettjänsterna innehåller ett varierande antal kanaler med bland annat film, sport, underhållning, musik, nyheter, dokumentärer och barnkanaler.
Börja med att välja dina TV-tjänster i tjänsteguiden. När du hittat ett intressant erbjudande så kontaktar du den tjänsteleverantör som du vill ha. Det tar max tio dagar från det att du beställt en tjänst tills dess att den är aktiverad. Om du inte är nöjd kan du enkelt byta tjänsteleverantör. För att kunna utnyttja din fiberanslutning till Internet, IPTV och IP-telefoni ska du ha en 100 Mbit/s-port och en Tjänstefördelare som säkerställer prestanda för de olika tjänsterna.

Hur får man en TV-tjänst?


För att köpa en TV-tjänst via Halmstads stadsnät så måste du vara ansluten till oss. Om du inte är ansluten men vill bli det, så klicka på knappen till höger för att se hur du går tillväga vid en anslutning.
arduansluten3
kopplaupp3