Telefoni via fiber


Fler byter ut sina gamla koppartrådsabonnemang mot IP-Telefoni. Det finns riktigt goda skäl till det. Koppartråden fasas ut mot bättre, tillförlitligare och mer framtidssäker teknik med fiberoptiska kablar. Det finns i stort sett samma funktioner som med vanlig telefoni såsom vidarekoppling, röstbrevlåda och nummerpresentation, dock kan det variera mellan olika tjänsteleverantörer. Du kan välja att behålla ditt telefonnummer när du går över till bredbandstelefoni mot en engångsavgift.

Spara pengar


Att ringa telefonsamtal via ett fibernät fungerar som vanlig telefoni, fast bättre och billigare. Du kan säga upp ditt fasta abonnemang och välja bland flera olika telefonitjänster till fördelaktiga priser. Jämför gärna med din telefonräkning som du får idag. För att beställa tjänster-och paketerbjudanden går du till Tjänsteguiden. För att kunna utnyttja din fiberanslutning till Internet, TV och telefoni ska du ha en 100 Mbit/s-port och en Tjänstefördelare som säkerställer prestanda för de olika tjänsterna.
Om du har larm i hemmet kopplat till kopparnätet tänk då på att lägga om dem så de fungerar även om du säger upp koppartrådsabonnemanget.

Hur får man en Telefoni-tjänst?


För att köpa en Telefoni-tjänst via Halmstads stadsnät så måste du vara ansluten till oss. Om du inte är ansluten men vill bli det, så klicka på knappen till höger för att se hur du går tillväga vid en anslutning.
kopplaupp2
arduansluten