Ta med Ert företag in i framtiden med vårt supersnabba och säkra fibernät!


Halmstads stadsnät är en lokal leverantör av infrastruktur för datakommunikation. Dagens och framtidens teknik kräver en snabb och säker anslutning och allt fler har behov av effektiva kommunikationslösningar. Med vårt fibernät blir valfriheten oändlig och kan anpassas till var och ens speciella önskemål. Dessutom väljer ni själva vem som ska bli Er internetleverantör/ tjänsteleverantör. Vårt fibernät är byggt för 1000 Mbit/s och måste upplevas för att förstå skillnaden.

Små och stora företag


Halmstads stadsnät erbjuder både små och stora företag en framtidsteknik utan begränsningar, allt via en fiber. Via fiberanslutningen kan du använda bredband, IP-Telefoni och andra kommunikationstjänster samtidigt utan att de påverkar varandra.

Hyr du lokal?

Om fastigheten är ansluten till Halmstads stadsnät kan ni kontakta en Internetleverantör/ tjänsteleverantör direkt. Om fastigheten inte är ansluten, och ni driver verksamheten i en hyrd lokal, så är första steget att tala med er hyresvärd. Be er hyresvärd att fastigheten ska anslutas till Halmstads stadsnät. Om det finns intresse till en fiberanslutning så tecknar hyresvärden avtal om anslutning av fastigheten.

Egen fastighet

Driver ni verksamhet i egen fastigheten och vill ansluta er? Kontakta Magnus Sickeldal via e-post: så berättar han mer om vad Halmstads stadsnät kan erbjuda ert företag. Är fastigheten redan ansluten så kontakta gärna någon av våra Internetleverantörer/ tjänsteleverantörer i Tjänsteguiden.