Allente - Via fiber, Leverantörsbunden TV och Grundpaket
499 kr/mån
Engångsavgift
128 kr
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
12 månader
Uppsägningstid
1 månad
Fraktkostnad
128 kr

Tv-paket Standard & Bredband 100/100 Mbit/s

AllenteTv-paket Standard för 399 kr/mån och Bredband 100/100 Mbit/s för 100 kr i månaden i 12 månader därefter betalar du ordinarie pris för ditt bredband och tv-paket enligt gällande prislista. 12 månaders bindningstid.

Den bästa underhållningen, de senaste filmerna och de största serierna! Här får du ett stort kanalutbud kombinerat med all den streaming du behöver.

Det här ingår
• Viaplay Film & Serier och Paramount+ ingår
• Stort kanalutbud med underhållning, fakta och tv för barn
• Ladda ner filmer och serier och titta offline med Allente-appen
• Ta med dina kanaler och titta fritt inom EU
• Streama på upp till fyra skärmar samtidigt med Allente-appen
• Se program och serier från de senaste sju dagarna i tv-boxen och Allente-appen
• Fri tv-box och startavgift. Tv-boxen Allente 1 har Googles senaste Android TV™- plattform.

Bredband 100
För dig som mest använder ditt bredband till nytta och nöje. Med denna hastighet kan du både surfa, streama musik och se på tv i HD-kvalitet.

• Perfekt för streaming i full HD
• Streama film och musik samtidigt
• Lämpligt för nytta och nöje med några användare

WiFi-router finns som tillvalstjänst, 895 kr
• En riktigt bra trådlös router för alla hem som har många enheter anslutna till wifi.

Streaming med Allente – ett hav av möjligheter
Som kund hos Allente kan du i tillägg till tv-kanalerna i ditt tv-paket streama massor av innehåll. Titta på sport, dina favoritfilmer, serier och program var du vill och när som helst. Både via din tv-box, vår egen Allente-app samt Viaplay, discovery+ och C Mores appar. Vilket streaminginnehåll du har tillgång till beror på vilket tv-paket du har. En del streamingtjänster ingår i våra större paket och en del köper du till som tillvalspaket.

Allente-appen ingår i alla tv-paket
Allente-appen kan laddas ner på din mobil, surfplatta, Apple TV och ger dig tillgång till abonnemanget på upp till fyra enheter utöver din tv. Du kan också använda appen för att ladda ner filmer och serier och se på dem vid ett senare tillfälle när du inte har tillgång till internet.
Denna information tillhandahålls av Allente Denna information tillhandahålls av Allente
pdf Ladda ned PDF
Storlek: 252 Kb
pdf Allmänna villkor
Storlek: 251 Kb
svt1HDsvt2HDSvtBarn_HDKunskapHDsvt24HDtv3HD4hd2tv4faktakanal5HDtv6HD7hdTV8Kanal9_HDtv10Kanal11HD12hdbbcWorldNewsbbcBritHDBBCEarthHDdiscoveryChannelHDdiscoveryScienceInvestigation_DiscoverynationalGeographicHDnationalGeographicWildHDanimalplanethdhistoryChannelHDhorsecountrymtv200s80sviasatHistoryHDviasatNatureHDviasatExploreHDcartoonNetworkdisneyChannel2disneyJunior2nickelodeonnicktoonsnickJrboomerangcnnskyNewsbloomberggodaresecnbcEuropealyazeeraEnglishTLC_HD2Deutsche_Welle_Television

Om Allente

Allente grundades i maj 2020 efter en sammanslagning av Canal Digital och Viasat Consumer. Vi erbjuder tv-lösningar av hög kvalitet via satellit och fiber till över en miljon kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I Sverige erbjuder vi även bredbandslösningar. Vårt mål är enkelt: Att föra människor samman genom kraften i underhållning.