Uppgradera till 1 Gbit/s


Har du vad som krävs för en snabbare anslutning?

Flera av våra tjänsteleverantörer levererar tjänster med riktigt höga hastigheter. Om du skall kunna köpa tjänsterna och komma upp i de hastigheter som de utlovar behöver du en anslutning till Halmstads stadsnät med kapaciteten 1000 Mbit/s, (1000 Mbit/s = 1000 Mbps = 1 Gbit/s).
Vi har nu möjlighet att erbjuda dig att uppgradera din anslutning till Halmstads stadsnät från 100 Mbit/s till 1000 Mbit/s (=1 Gbit/s), i kapacitet. Sök gärna på din adress på startsidan, klicka på adressraden du får upp för att se vilken kapacitet just du har.

Öka hastigheten till en Gbit/s!

Vill du kunna surfa med riktigt hög hastighet? Har du flera TV-apparater igång samtidigt? Surfar du på samma gång som du tittar på TV? Det här är bara några exempel på frågor du bör ställa dig innan du väljer att uppgradera kapaciteten. Du ska vara medveten om att varje enhet (TV eller dator) ”äter” på kapaciteten (bandbredden). Ett exempel är om du köper en 100/100 Mbit/s-internettjänst så kommer du inte upp i den hastigheten när du surfar om du tittar på TV samtidigt. Detta eftersom den totala kapaciteten (bandbredden) är 100 Mbit/s. Kostnaderna för de tjänster du köper tillkommer, precis som tidigare. Gå till Tjänsteguiden för att se vilka tjänster som erbjuds.

Vad kostar det?

Uppgraderingen är kostnadsfri. Eventuell kostnad för utrustning kan tillkomma.

Om du vill uppgradera din anslutning gör du så här:

Skicka dina uppgifter till och ange adress samt om du bor i lägenhet eller villa så kontrollerar vi dina förutsättningar och återkommer till dig.
Leveranstiden varierar beroende på vad det finns för utrustning på plats och vilket område du bor i. Det är inte alla lägenhetskunder som kan uppgradera till 1 Gig/s idag. Kontrollera med oss om du är intresserad av att uppgradera din anslutning och har frågor om din leveranstid. Skicka e-post till eller ring 035-19 29 80. Du som har en anslutning med 100 Mbit/s i kapacitet kan inte komma upp i de hastigheter som tjänsterna 250/100, 250/250, 500/100 och 1000/100 Mbit/s erbjuder.