home

Mickedala kvarstående

Villaområde

Välkomna på byggstartsmöte!

Senast uppdaterad: 24 juli 10:30
Äntligen har vi möjlighet att erbjuda den sista delen av Mickedala fiber. Berörda fastighetsägare har fått erbjudande via posten.
Mickedala_karta
Byggstartsmöte kommer att hållas
När: 16/8 kl. 18.15.
Var: Pilefeltsgatan 73

Du betalar endast 6 800 kr i anslutningsavgift och då ingår:

• grävning på tomt (närmsta väg i enklast yta samt grovåterställning)
• håltagning i yttervägg eller torpargrund
• installation av tjänstefördelare
• ett personligt kundprojekteringsbesök
• du får kapaciteten 1000/1000 Mb/s för 125 kr/månad, tidigare pris 165 kr/mån.
• från den dag du beställer tjänst upphör bindningstiden på fiberanslutningen och 3 månaders uppsägningstid gäller. Om du ej beställer tjänst löper avtalstiden enligt tecknat avtal (10 år).
Notera att vi behöver ett nytt undertecknat avtal – intresseanmälan på hemsidan eller tidigare tecknat avtal är ej giltigt.
I foldern Tips och Anvisningar som medföljde utskicket står det förklarat hur man gräver på den egna tomten. Det momentet gör vår entreprenör åt er i detta projekt.

Projektstart 2017

För att vi ska komma igång med byggnationen och hålla vår tidplan behöver vi få in ditt avtal. Hjälp oss gärna att påskynda processen genom att prata med dina grannar och be dem skicka in sina avtal.
Notera att vi behöver ett nytt undertecknat avtal – intresseanmälan på hemsidan eller tidigare tecknat avtal är ej giltigt. Avtalsstopp är 6 september 2017.

Var är avlämningspunkten vid tomtgränsen?

Vi kan tyvärr inte före ett projekt startat meddela var på tomten som dukten kommer gå in. Avlämningspunkten vid tomtgränsen är beroende av många olika faktorer. Generellt undviker vi att lämna av dukten vid en asfalterad eller stenlagd uppfart. När ert område är projekterat i detalj, kan vi göra grävkartor som läggs ut på vår hemsida. Först i detta skede kan ni se var vår avlämningspunkt blir. Vår entreprenör gräver från avlämningspunkten till er fastighet.

Kontakta Halmstads stadsnät

Avtalsfrågor och övriga frågor:
E-post: info@halmstadsstadsnat.se
Tel Kundtjänst Halmstads stadsnät: 035-19 29 80

Postadress

Halmstads stadsnät AB
Box 8050
300 08 Halmstad

Bli installerad i tid!

Senast uppdaterad: 26 juni 10:06
Var uppmärksam på att du får en installationstid bokad till dig för fiberanslutningen. Märker du att grannar är bokade/installerade men du inte hört något. Kontakta oss eller entreprenören! Om du inte blivit fiberansluten under projektets tid tillkommer det en avgift för senare installation.
TypVillaområde
#inlineditbutton