home

Särdal landsbygd

Landsort

Möjlighet till fiber!

Senast uppdaterad: 15 november 13:18
Det råder just nu långa handläggningstider på Trafikverket gällande tillstånd för grävningar i området. Vi har varit ute i god tid, men Trafikverket har tvingats förlänga tiden för besked på grund av hård belastning. Vi fortsätter gräva det vi kan och göra de anslutningar som är möjliga. Vi hoppas naturligtvis att vi trots detta ska vara klara i år, men på grund av rådande omständigheter, finns det en risk att vi tippar över in på nästa år med färdigställandet av projektet.

Halmstads stadsnät har planerat att bygga landsbygdsstråk i Särdal. Se karta. Det finns även ett Särdals tätortsprojekt - läs om det projektet här.

Sista dagen att skicka in avtal för en fiberanslutning till priset 4 800 kr var 16 juni, 2017.
Kor_och_maskin15
Schaktarbete pågår nu i de delar som vi kallar Särdals tätort, ner mot havet. När vi har schaktat färdigt där flyttar vi över våra maskiner till landsbygdssidan. Om allt går enligt plan kommer vi vara igång där senare i höst. Vårt mål är att påbörja anslutningar innan årsskiftet.
Här kan ni se de preliminära schaktkartorna.
Om någon vill ha extra dragning av dukt inomhus, göra mer än en håltagning, gräva en annan väg än den närmaste på tomten går det självklart att lösa. Det ingår inte i anslutningspriset - utan då betalar man enligt prislistan nedan.

Avtal

Sista dagen att skicka in avtal för anslutningsavgiften 4 800 kr var 16/6 2017. Ordinarie pris är 20 000 kr. Saknar ni ett avtal att skicka in? Hör av er till Anders Berggren. E-post: anders.berggren@halmstad.se eller Tel Kundtjänst Halmstads stadsnät: 035-19 29 80.

Kontaktuppgifter för fiberanslutning i Särdal

Senast uppdaterad: 5 juni 11:36

Huvudentreprenör Relacom, Henrik Midenius

Adrian Lilja – Relacom

Grävning i gator och grönytor samt tomtschakt

Henrik Andreasson – Andreasson & Lindhs Entreprenad
henrik@alentreprenad.com

Kundprojektering och fiber

Rasmus Dyrestam – RD Fiberteknik
rasmus.dyrestam@rdfiberteknik.se

Kontakta Halmstads stadsnät

Avtalsfrågor och övriga frågor:
E-post: info@halmstadsstadsnat.se
Tel Kundtjänst Halmstads stadsnät: 035-19 29 80

Postadress

Halmstads stadsnät AB
Box 8050
300 08 Halmstad
Filer
#inlineditbutton