home

Holm - Ågarp

Landsort

Holm - Ågarp får möjlighet till fiber!

Senast uppdaterad: 31 augusti 11:34
Äntligen fiber! Halmstads stadsnät bygger ut fiber på landsbygden och nu har turen kommit till fastighetsägare kring Holm & Ågarp. De fastighetsägare som har möjlighet har fått ett erbjudande på posten. Vi har redan tomkanalisation klar på en del sträckor efter samarbete med Eon. Det som återstår nu är att schakta resten, sy ihop kanalisationen, projektera och blåsa fiber.
Vi tackar för visat intresse på informationsmötet som hölls i slutet av juni. Där berättade vi om nyttan med fiber och allt du kan använda den till, såsom Internet, TV, Telefoni och kommande tjänster.
På mötet kommer vi att berätta mer om nyttan med fiber och allt du kan använda den till, såsom Internet, TV, Telefoni och kommande tjänster.
Erbjudande just nu: Du betalar endast 6 800 kr i anslutningsavgift och då ingår
• grävning på tomt (närmsta väg i enklast yta samt grovåterställning)
• håltagning i yttervägg eller torpargrund
• installation av tjänstefördelare
• ett personligt kundprojekteringsbesök
Projektstart
För att vi ska komma vidare med byggnationen behöver vi få in ditt avtal senast den 15 sept 2017. Hjälp oss gärna att påskynda processen genom att prata med dina grannar och be dem skicka in sina avtal i tid.

Varför skall du välja Halmstads stadsnät?

• Stort tjänsteutbud – med ett av Sveriges största utbud av både lokala och nationella tjänsteleverantörer skapas förutsättningar för en sund konkurrenssituation med bra tjänster och bra priser.
• Lokalt förankrade – du kan besöka oss på vårt kontor.
• Engagemang - vi stödjer det lokala föreningslivet genom samarbetsavtal.
• Personligt - Vi bor där vi bygger! Vi bor och verkar själva i kommunen vilket skapar ett engagemang för vårt lokala nät och vår kommun – en trygghet för dig!
• Trygg ägare – vi ägs av Halmstads kommun vilket borgar för ansvar och långsiktighet.
• Samhällstjänster – vår vision ”ett uppkopplat Halmstad” där offentlig och privat verksamhet, utan krav på Internet, kan leverera digitala tjänster såsom välfärdstjänster och tex fastighets-styrning. Det är det vi kallar att bygga det ”robusta samhället för framtiden”.

Anslut din fastighet nu till ett fantastiskt pris – det blir inte billigare!!

Just nu erbjuder vi en anslutningsavgift på 6 800kr (vid avtal inkomna efter den 15/9 kan vi ej garantera att priset gäller) och 165 kr i månaden i basavgift. Detta gäller för kapaciteten/bandbredden 1000/1000 Mbit/s. Kostnaderna för de tjänster du väljer tillkommer.

Frågor ställer ni till:

anders.berggren@halmstad.se eller vår kundtjänst på 035-19 29 80.
TypLandsort
#inlineditbutton