home

Stråk Fröllinge - Biskopstorp

Landsort

Möjlighet till fiber!

Senast uppdaterad: 28 juni 13:39
Det är nu dags att fiberansluta området Fröllinge och Biskopstorp. Halmstads stadsnät bygger ut fiber på landsbygden och nu har turen kommit till fastighetsägare i området som fått utskick med posten.

Vi har redan tomkanalisation klar på flera sträckor efter samarbete med Eon. Det som återstår nu är att sy ihop kanalisationen, projektera och blåsa fiber.
Vi tackar de fastighetsägare som kom på informationsmötet. Där vi berättade om nyttan med fiber och allt du kan använda den till, såsom Internet, TV, Telefoni och kommande tjänster.
Just nu har vi ett erbjudande och där du endast betalar 6 800 kr i anslutningsavgift. Då ingår:
• grävning på tomt (närmsta väg i enklast yta samt grovåterställning)
• håltagning i yttervägg eller torpargrund
• installation av tjänstefördelare
• ett personligt kundprojekteringsbesök
Projektstart
För att vi ska komma vidare med byggnationen behöver vi få in ditt avtal senast den 30 juni 2017. Hjälp oss gärna att påskynda processen genom att prata med dina grannar och be dem skicka in sina avtal i tid.

Varför skall du välja Halmstads stadsnät?

• Stort tjänsteutbud – med ett av Sveriges största utbud av både lokala och nationella tjänsteleverantörer skapas förutsättningar för en sund konkurrenssituation med bra tjänster och bra priser.
• Lokalt förankrade – du kan besöka oss på vårt kontor.
• Engagemang - vi stödjer det lokala föreningslivet genom samarbetsavtal.
• Personligt - Vi bor där vi bygger! Vi bor och verkar själva i kommunen vilket skapar ett engagemang för vårt lokala nät och vår kommun – en trygghet för dig!
• Trygg ägare – vi ägs av Halmstads kommun vilket borgar för ansvar och långsiktighet.
• Samhällstjänster – vår vision ”ett uppkopplat Halmstad” där offentlig och privat verksamhet, utan krav på Internet, kan leverera digitala tjänster såsom välfärdstjänster och tex fastighets-styrning. Det är det vi kallar att bygga det ”robusta samhället för framtiden”.

Anslut din fastighet nu till ett fantastiskt pris – det blir inte billigare!!

Just nu erbjuder vi en anslutningsavgift på 6 800kr (vid avtal inkomna efter den 30/6 kan vi ej garantera att priset gäller) och 165 kr i månaden i basavgift. Detta gäller för kapaciteten/bandbredden 1000/1000 Mbit/s. Kostnaderna för de tjänster du väljer tillkommer.

Frågor ställer ni till:

anders.berggren@halmstad.se eller ringer vår kundtjänst på 035-19 29 80.
TypLandsort
#inlineditbutton