home

Fröllinge - Biskopstorp

Landsort

Välkomna på byggstartsmöte!

Senast uppdaterad: 14 november 13:26
Det är nu dags att fiberansluta området Fröllinge och Biskopstorp. Halmstads stadsnät bygger ut fiber på landsbygden och nu har turen kommit till fastighetsägare i området som fått utskick med posten.

När: 16/11 kl 18.00, mötet tar cirka 1 timme
Var: Halmstads stadsnät, Pilefeltsgatan 73

Hur?
Halmstads stadsnät informerar om tillvägagångssätt för byggnation, kundprojektering och installation, samt svarar på era frågor. Ni får också träffa våra entreprenörer.

För vem?
Mötet vänder sig till dig som har skickat in avtal.
Kor_och_maskin3
Vår upphandling är klar och vi är nu redo att börja jobba med den sista schakten och påbörja fiberblåsningen. Det kommer parallellt ske kundanslutningar och tomtgrävningar, och därför bjuder vi nu in till möte för att informera om hur det kommer gå till och vad ni som fastighetsägare behöver tänka på. Det är viktigt att någon ägare eller representant, för fastigheten som ska anslutas, kan närvara då den information som delges kommer underlätta själva processen för alla.
OBS!
För er som, via samgrävning med Eon eller av egen kraft, redan har kanalisation fram till fastigheten i dag: Meddela snarast oss detta via mail till anders.berggren@halmstad.se I ert meddelande räcker det att ni skriver er fastighetsbeteckning och att ni har kanalisation framme vid er fastighet.
Den informationen kommer underlätta och snabba på processen.
I avtalet med Halmstads stadsnät ingår:
• grävning på tomt (närmsta väg i enklast yta samt grovåterställning)
• håltagning i yttervägg eller torpargrund
• installation av tjänstefördelare
• ett personligt kundprojekteringsbesök
Sista dag att skicka in avtal med anslutningspriset 6 800 kr var den 30 juni 2017.

Varför skall du välja Halmstads stadsnät?

• Stort tjänsteutbud – med ett av Sveriges största utbud av både lokala och nationella tjänsteleverantörer skapas förutsättningar för en sund konkurrenssituation med bra tjänster och bra priser.
• Lokalt förankrade – du kan besöka oss på vårt kontor.
• Engagemang - vi stödjer det lokala föreningslivet genom samarbetsavtal.
• Personligt - Vi bor där vi bygger! Vi bor och verkar själva i kommunen vilket skapar ett engagemang för vårt lokala nät och vår kommun – en trygghet för dig!
• Trygg ägare – vi ägs av Halmstads kommun vilket borgar för ansvar och långsiktighet.
• Samhällstjänster – vår vision ”ett uppkopplat Halmstad” där offentlig och privat verksamhet, utan krav på Internet, kan leverera digitala tjänster såsom välfärdstjänster och tex fastighets-styrning. Det är det vi kallar att bygga det ”robusta samhället för framtiden”.

Anslut din fastighet nu till ett fantastiskt pris – det blir inte billigare!!

Just nu erbjuder vi en anslutningsavgift på 6 800kr (vid avtal inkomna efter den 30/6 kan vi ej garantera att priset gäller) och 165 kr i månaden i basavgift. Detta gäller för kapaciteten/bandbredden 1000/1000 Mbit/s. Kostnaderna för de tjänster du väljer tillkommer.

Kontaktuppgifter utanför tätort

Senast uppdaterad: 18 september 12:57
Frågor ställer ni till anders.berggren@halmstad.se eller ringer vår kundtjänst på 035-19 29 80.
#inlineditbutton